Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 4 april 2017

Special: Nuffic-jaarcongres

Nieuwe naam, nieuw logo | Winnaar Orange Carpet Award 2017 | Internationalisation for all
online lezen
  |  news in English  |  unsubscribe
 
ep nuffic
 
 
Nieuwsbrief
dinsdag
 4 april 2017
65 jaar Nuffic
‘Internationalisering is belangrijker dan ooit’
In 65 jaar Nuffic is veel bereikt, maar ‘Internationalisation for all’ is nog lang geen feit. Daarom lanceerde Freddy Weima tijdens de opening van ons jaarcongres een voorzet voor een onderwijsbrede internationaliseringsagenda met concrete actiepunten.
Lees meer
 
Meet the world
Nuffic nieuwe stijl
We gaan verder als Nuffic en dat doen we met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Want we zijn natuurlijk wel een andere organisatie dan de vroegere Nuffic. Onze ambitie is internationale ervaring voor iedere leerling en student.
Lees meer
 
Bezoekers jaarcongres kiezen uit 3 finalisten
Stenden wint Orange Carpet Award 2017
Stenden Hogeschool heeft met haar internationale opleiding voor leraren in het basisonderwijs de Orange Carpet Award 2017 gewonnen. SintLucas met het Icebridge project behaalde een tweede plek. Derde werd het Nova College met de Pop-up-School..
Lees meer
 
Meer dan 100.000 internationale studenten in Nederland
Maar waar moeten ze wonen?
Nederland trekt steeds meer internationale studenten, en dat is goed nieuws. Maar ze komen vaak op de bonnefooi, en ontdekken dan dat ze niet zomaar een kamer kunnen vinden. Huisvesters pleiten voor een Deltaplan. Lees meer in de nieuwe Transfer. 
Lees meer
 
Agenda (NL)
Calendar (EN)
Nuffic Academy
Vacatures
 
 
 
ep nuffic
Contact
Website
Aanmelden
Afmelden
Doorsturen
Gegevens wijzigen
Disclaimer
Copyright

Aanbevolen