Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 20 april 2017

Meivakantie: Knutselen en dansen op de YouTube School

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de webversie.
aanmelden doorsturen
 
Do It Yourself in de meivakantie

Do It Yourself bij Beeld en Geluid! In de meivakantie kun je knutselen en dansen in het DIY-parcours van de YouTube School of leer een succesvol YouTube-kanaal opzetten van bekende YouTuber Kelvin Boerma (Kalvijn/Cinemates). Iedere woensdag en zondagmiddag kun je ook aan de slag in het Klokhuis Maaklab! Stap in de voetsporen van afvalkunstenares Maria en maak je eigen lamp met plastic flessen. 

Beeld en Geluid op zondag
Iedere zondag is er wat te doen of te leren bij Beeld en Geluid! Zo vertelt Jaap de Groot, chef-sport van de Telegraaf, het verhaal van Johan Cruijff, inclusief historische wedstrijdbeelden. Ook kijken we terug op het Nationaal Songfestival, de successen en gemiste kansen en bespreekt conservator Hans Jansseen de iconische schilder Piet Mondriaan en de relatief onbekende film Mondriaan in New York (1980).
Beeld en Geluid op zondag is vanaf nu gratis te bezoeken met een Museumjaarkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart.
In 't kort:
Hilarische en ingenieuze uitvindingen uit het archief van creatieve DIYers
Meneer de Uil viert de 50e verjaardag van Willem-Alexander in Paleis de Dam
Meer tijd voor begeleiding in de klas: Start Flipping your Classroom
Uitgebreid:
Doe 't zelf op YouTube - Masterclass met Kalvijn
Doe 't zelf op YouTube - Masterclass met Kalvijn Kelvin Boerma is bekend van de YouTube-kanalen Kalvijn en Cinemates, en deze maand het gezicht van Let's YouTube DIY (Do It Yourself)! In de masterclass Doe 't zelf op YouTube vertelt hij hoe hij van zijn YouTube-kanaal een succes maakte en zelfs zijn eigen bedrijf begon!
Lees meer
Festival van het vrije woord
Festival van het vrije woord Met 150 gevangen journalisten in Turkije en de alternatieve feiten van de regering Trump is het vrije woord urgenter dan ooit. Tijdens het Festival van het vrije woord zijn verschillende workshops en lezingen te volgen binnen de thema's Turkije en veiligheid van journalisten in conflictgebieden.
Lees meer
Knutselen en dansen in de meivakantie
Knutselen en dansen in de meivakantie In de meivakantie leg je bij Beeld en Geluid het Do It Yourself-parcours af in de YouTube School. Lukt het jou om de instructievideo's van de verschillende YouTubers goed op te volgen, zoals Juf Jannie, Saskia's Dansschool en Jill? Dan haal je je YouTube School-diploma! Wij zorgen voor alle knutselbenodigdheden!
Lees meer
facebook twitter Linkedin YouTube instagram
•contact •doorsturen •afmelden © Beeld en Geluid
 

Aanbevolen