Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 8 maart 2017

Het beste van Kidsweek.nl: Plassen in het zwembad, boete voor gevonden geld en Nederlandse kinderen lezen sneller dan Vlaamse

Kidsweek
Helemaal op de hoogte met Kidsweek Bekijk de nieuwsbrief online
 
section image

Plassen we in het zwembad?

Plassen andere mensen ook in het zwembad, of ben ik de enige die dat doet? Dat vraag je je vast wel eens af! Canadese onderzoekers hebben het antwoord.

Lees de resultaten van het onderzoek »
 
section image

Vrouw krijgt boete na houden gevonden geld

Je loopt op straat en je ziet een briefje van twintig liggen. Wat doe je: breng je 'm naar de politie, of hou je 'm zelf? Een vrouw uit Engeland deed het laatste. Daar heeft ze nu flink spijt van...

Lees de rest van het verhaal »
 
section image

Nederlandse kinderen lezen sneller dan vlaamse

Hoeveel woorden kun jij lezen in drie minuten tijd? Dat werd gevraagd aan honderden basisschoolkinderen uit Nederland en Vlaanderen (België). De uitkomst: Nederlandse kinderen lezen sneller en beter!

Bekijk alle verschillen »
 
section image

Win De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen!

Advertentie

Jij kent ze vast wel: de boeken over de waanzinnige boomhut van Andy & Terry. Het 6e deel is net verschenen: ‘De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen’. Op Kidsweek.nl kun jij het nieuwste boomhutboek winnen!

Doe mee met de winactie »
 
Facebook Kidsweek

Top 5 FacebookWie adopteert Picasso, de hond met de scheve snuit
B-Brave gaat uit elkaar
Steeds minder baby's geboren in Friesland
Bijzonder: oudste fossiel ooit gevonden
Dorpje scheurt in tweeën

Volg Kidsweek op Facebook »
Instagram Kidsweek

Instagram update"Koning Willem-Alexander is bijna jarig en wil dat graag vieren met andere jarigen. Hij zal 150 mensen uitnodigen voor een koningsmaal in het paleis. Hoe het precies zit lees je op kidsweek.nl/koningsmaal 👑"


Volg Kidsweek op Instagram »
section image

Japanse kok bakt prachtige pannenkoeken

Een pannenkoek in de vorm van het visje Nemo, of een Pokémon: Japanse chefkok Keisuke Inagaki draait er zijn hand niet voor om. Keisuke Inagaki bakt zijn pannnenkoeken in het restaurant La Ricetta, in het Japanse Zama.

Bekijk de video »
 
section image

Rijk betaalt voor arm in Spaans restaurant

Overdag een restaurant voor iedereen, ’s avonds een plek waar daklozen een gratis maaltijd kunnen krijgen. Het Robin Hood Café in Madrid weet het op een superslimme manier te combineren.

Lees de rest van het artikel »
 
section image

Hele wereld wild over superzangeres Elha (12)

Ze is pas 12 jaar en wordt nu al één van de grootste stemmen ter wereld genoemd. Elha Nympha uit de Filipijnen verovert ieders hart. Loepzuiver en met héél veel emotie zingt Elha 'Chandelier', een hit van de Australische zangeres Sia, op tv tijdens talentenjacht Little Big Shots.

Bekijk de video »
 

Facebook Kidsweek Facebook Instagram Kidsweek Instagram Twitter Kidsweek Twitter
Kidsweek
Dit bericht is mogelijk gemaakt door de partners van Kidsweek: Ematters | Realtime Marketing en Tripolis Solutions.
Bezoek onze website   Afmelden nieuwsbrief

Aanbevolen