Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 1 maart 2017

Het beste van Kidsweek.nl: Als Freek Vonk naar carnaval, je vinger opsteken is ouderwets en kleine Voice Kids worden groot!

Kidsweek
Helemaal op de hoogte met Kidsweek Bekijk de nieuwsbrief online
 
section image

Als Freek Vonk (mét haai) naar Carnaval

Hoe ging jij verkleed met carnaval? Dex uit het Gelderse Epse hoefde daar niet lang over na te denken. 'Ik wil als Duiker Freek', zei hij tegen zijn moeder. En die wist daar wel raad mee... 

Bekijk de foto's »
 
section image

7-jarige tegen Trump: bouw geen muur

Een 7-jarig jongetje uit de Verenigde Staten (VS) heeft iets heel stoers gedaan. Hij heeft president Donald Trump aangesproken vanwege zijn gedrag tegen Mexicanen. ‘Mensen zoals ik, mijn oma en al mijn mensen vinden Mexicanen wel aardig’, zei hij.

Bekijk het filmpje »
 
section image

Prinsessen in de sneeuw

'Amalia, deze kant op kijken!' 'Majesteit, wilt u even op de buik gaan liggen?' Maandag poseerde de koninklijke familie braaf voor klikkende camera’s het Oostenrijkse plaatsje Lech. Zo doen ze dat al járen.

Lees de rest van het artikel »
 
section image

Win een iPhone 6/7 wallet!

Advertentie

Nu kunnen de moeders eens wat winnen! Deze iPhone wallet van Westermanbags is gemaakt van lichtgekleurd rundsleer. In deze wallet (ofwel leren hoes met veel vakjes) past een iphone 6/7, papiergeld en pasjes.

Doe mee met de winactie »
 
Facebook Kidsweek

Top 5 FacebookJean (13) uit Syrië maakt indruk bij The Voice Kids
Winnen: kaartjes voor het concert van Nielson
Tijgers meppen drone uit de lucht
Filmpje: Kungfu-oma (94) gaat viral
'Iedereen moet puppyverlof kunnen krijgen'

Volg Kidsweek op Facebook »
Instagram Kidsweek

Instagram update"Wetenschappers hebben zeven nieuwe planeten ontdekt, die erg op onze aarde lijken. Lees meer over de ontdekking op kidsweek.nl/nieuweplaneten 🌎"


Volg Kidsweek op Instagram »
section image

Je vinger opsteken is ouderwets

Het zou zomaar kunnen dat je over een paar jaar niet meer je vinger opsteekt als de meester of juf een vraag stelt. In plaats daarvan geef je misschien antwoord via een app, of op een opschrijfbordje dat je boven je hoofd moet houden.Lees de rest van het artikel »
 
section image

Nickelodeon Play App: eindeloos veel spelletjes, filmpjes en grappen

Advertentie

Deze app bestaat uit spelletjes, filmpjes van je favoriete Nick-helden en volledige afleveringen van de leukste series! Maar kijk uit! Niet op de ‘niet aanraken’ knop drukken!

Download de app nu gratis via de Apple app Store en de Google Play Store.

Download de app »
 
section image

Kleine Voice Kids worden groot

Het 'volwassen' seizoen van The Voice of Holland zit erop, tijd voor The Voice Kids! Vandaag begint alweer het zesde seizoen. Maar eh, hoe is het nu eigenlijk met de oud-deelnemers?

Bekijk de filmpjes »
 
section image

Meisje (10) krijgt rekenhulp van politie

De politie staat (als het goed is) altijd voor je klaar. Dus ook als je moeite hebt met je huiswerk. Zo dacht de 10-jarige Lena uit de Verenigde Staten. En: ze werd nog geholpen ook.

Bekijk het gesprek met de politie »
 

Facebook Kidsweek Facebook Instagram Kidsweek Instagram Twitter Kidsweek Twitter
Kidsweek
Dit bericht is mogelijk gemaakt door de partners van Kidsweek: Ematters | Realtime Marketing en Tripolis Solutions.
Bezoek onze website   Afmelden nieuwsbrief

Aanbevolen